Werkwijze
Wij geloven in 'beweging', overal zijn mogelijkheden.
Of het gebeurt hangt echter af van de noodzaak die wordt ervaren, de aanwezigheid van een duidelijke richting, capaciteit en lef om te kunnen bewegen en een speelveld.
Die beweging creëren we met (maatwerk) training, coaching, teamsessies, sparring sessies, inspiratie workshops en train de trainer sessies.

Tijdens het intake gesprek brengen we de huidige en gewenste situatie in kaart. Op basis daarvan maken we een plan voor het traject. Tussentijds is er steeds een korte lijn met de opdrachtgever om, waar nodig, bij te sturen. Een traject wordt altijd afgesloten met een evaluatiegesprek en aanbevelingen voor vervolg of borging.

- intakegesprek
- scan
- kick off
- training, coaching, teamsessies
- evaluatie

Met doortastende, confronterende en inspirerende sessies laten we mensen reflecteren en worden talenten, kwaliteiten, valkuilen en dynamieken inzichtelijk. Samen verkennen we grenzen, creëren we ruimte voor nieuwe perspectieven en ontwikkelen we gedrag. Als de beweging maar authentiek is. Respectvol, met wat zelfspot en humor houden we je graag een spiegel voor.

Meer dan 14 jaar ervaring leert ons dat we resultaten boeken met en mix van afwisselende werkvormen, veel interactie, een gezonde dosis denkwerk en (zelf)reflectie, en het direct toepasbaar maken van deze inzichten voor de praktijk van morgen.

Een traject met FransjeTraint! resulteert in een vernieuwde of verstevigde verbinding
- met jezelf (en jouw talenten of kwaliteiten),
- met je team (leden) en/of
- met jouw doel, project of de organisatie waar je werkt
waardoor (vanuit betrokkenheid en plezier) vooruitgang, (gedrag- en cultuur) verandering of performanceverbetering ontstaat.

Expertise
Met Fransjetraint! bieden we training en coaching op het gebied van teamontwikkeling, professionalisering, performanceverbetering, cultuurverandering en (persoonlijk) leiderschap.
Hierbij gebruiken we o.a. Management Drives, Werkenergieanalyse, Bevlogenheidsonderzoek Prof Dr A. Bakker (Erasmusuniversiteit), Systemisch werk en Voice Dialogue om tot een optimaal, meetbaar en blijvend resultaat te komen.
Ons team komt een aantal keer per jaar bij elkaar voor inspiratiesessies met collega trainers en coaches en we volgen workshops en opleidingen waardoor onze kennis up to date blijft.

Referenties

Bent u benieuwd wat Fransjetraint! voor u kan betekenen?
We gaan graag met u in gesprek of brengen u in contact met een van onze opdrachtgevers, zodat u zelf kunt beoordelen welke waarde Fransjetraint! kan toevoegen aan uw organisatie.

Opdrachtgevers
Fransjetraint! heeft opdrachten uitgevoerd voor Cito, Vanderlande, AbbVie, Maandag, Eneco, Stabilo, Janssen Cilag, Takeda, ASG, Transdev, Connexxion, Intertrust, Rabobank, EMO, Koppert, BNG Bank, Femtech, Sunprojects.

FransjeTraint! is samenwerkingspartner van Boardtrust, Mijnhein, Linkx, sSprong en Management Drives.