Fransje Boers, eigenaar van FransjeTraint!

Enthousiast, resultaatgericht, direct en open, dat ben ik.
Ik woon in de weilanden bij IJsselstein in het midden van het land met mijn man, twee dochters en hond. Ik houd van het buitenleven, sporten, dansen, reizen en gezelligheid om mij heen.


Passie vinden
Niks is mooier dan mensen helpen om te doen wat bij ze past en ze laten groeien in  hun potentie, waardoor je plezier en energie in de ogen ziet en dingen (weer) vanzelf lijken te gaan. Ik vind het prachtig wanneer mensen blij verrast zijn over zichzelf en weer ruimte voelen om te bewegen (zowel letterlijk als figuurlijk). Dat ik getuige mag zijn van de transformatie die ze ondergaan, wanneer ze weer toegang krijgen tot kanten van zichzelf die 'vergeten' of 'ongezien' waren.
Gelukkig sta ik er niet alleen voor en heb ik het geluk om met een team van getalenteerde trainers, coaches en specialisten samen te werken en te sparren. Zodat we zeer diverse kleine, grote, eenvoudige en complexe opdrachten tot een succes kunnen maken.

Ruim tien jaar geleden ontstond FransjeTraint! en ik ben dankbaar voor de opdrachten die ik mag doen, de mensen die ik ontmoet, voor de ups & downs van het ondernemerschap en de vrijheid en flexibiliteit die het me geeft om te doen waar ik in geloof. Wat het vak na ruim 13 jaar nog steeds leuk en boeiend maakt, is de energie die vrij komt bij transformatie en alles in beweging zet. Daarnaast is elke sessie met een team of individu weer anders en dat houd me scherp. Ook ik word steeds uitgedaagd om te leren, te groeien en in beweging te blijven.

Ik heb zelf ook even gezocht om te vinden wat bij mij past en waar ik plezier en voldoening uithaal. Zo heb ik verschillende studies 'uitgeprobeerd' en via Fysiotherapie en Management Economie en Recht, heb ik uiteindelijk Communicatiemanagement afgemaakt. Later ben ik me gaan verdiepen in Psychologie.
Ik ben mijn loopbaan gestart in een salesfunctie in de farmaceutische industrie, waar ik na diverse commerciële functies ontdekte dat ik mensen begeleiden toch echt het meest boeiend vind. Ik maakte de overstap naar trainer/coach bij een trainingsbureau. Naast de praktijkervaring die ik opdeed, volgde ik opleidingen en workshops om mijn kennis te verdiepen en verbreden. O
nderweg nam ik mezelf mee als 'proefkonijn', waar ik als trainer/coach én persoon nog steeds de vruchten van pluk. Ik vrees dat mijn fascinatie voor mensen, gedrag, beweging en interactie nooit stopt, ik me blijf verwonderen en blijf leren.